Передплата 2024 «Добрий господар»

Сережка замість обручки

Нова мода рве інтернет, лікарі застерігають перед наслідками

У соціальних мережах з’явилася нова мода. Пори, замість традиційних обручок, використовують спеціальні сережки на безіменному пальці, на якому звикло бачити шлюбні перстені.

Для деяких пар обручки стали застарілою традицією. Замість срібних чи золотих перснів теперішні наречені обирають пірсінг пальців. Молодий і молода проколюють собі безіменний палець у місці, де досі всі звикли бачити обручку, і вставляють туди сережку. Інода вона простенька, на шталт кульки, однак дехто носить навіть спеціальну біжутерію з діамантами. Важливо те, аби в обох сережки були ідентичними.

Зараз на Instagram чи Facebook можна побачити сотні фото від осіб, які вже обрали нову моду. Дерматологи, однак, застерігають, що такі речі можуть спровокувати проблеми зі здоров’ям. Якщо сережку зле вмонтувати, то можна зашкодити нерву або тканині пальця. Це, у свою чергу, може спричинити опухання, рана буде довго гоїтися. Лікарі також кажуть, що кожне миття рук за такої ситуації лише подразнюватиме рану і може закінчитися загноєнням.

Схожі новини