Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Карпатах шукають туриста, який загубився 4 дні тому

  • 11.03.2018, 11:25
  • 840

На Прикарпатті заблукав турист з Києва1990 року народження. Група туристів під час проходження маршруту розділилася, один чоловік мав повернутися додому 9 березня, проте його досі немає

Як повідомляє управління ДСНС у Івано-Франківській області, 7 березня на горі Піп Іван перебувала туристична група з чотирьох осіб.

Вранці група вирушила маршрутом в напрямку гори Говерла, проте близько 10:00 години вони розділилися: троє людей пішли в сторону гори Говерла, а один чоловік змінив маршрут руху та пішов в сторону гори Вухатий Камінь, поблизу села Дземброня Верховинського району.

Повідомлення про зникнення надійшло до Служби порятунку лише 9 березня о 20:37. Турист мав повернутися додому 9 березня, однак він не повернувся.

Телефонний зв’язок з туристом відсутній. 10 березня о 08:00 розпочато проведення пошуково-рятувальних робіт, до яких залучено 17 рятувальників на 3 одиницях техніки. Створено 4 пошукові групи, якими обстежено територію в районі гір Вухатий Камінь, Смотрич та Піп Іван, полонини Чуфрова, Смотрич, Погорілець.
Чоловіка наразі ще не знайдено.

Схожі новини