Передплата 2024 «Добрий господар»

Синоптики розповіли, в яких регіонах України завтра буде сонячна погода та де падатиме сніг

  • 10.03.2018, 20:58
  • 920

Тепла, сонячна та без опадів погода очікується в західних, центральних та південних областях.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Так, сонячна погода без опадів у неділю прогнозується на Закарпатті, Львівщині, Івано-Франківщині, Тернопільщині, Чернівецькій області, на Волині, Рівненщині та Хмельниччині. Денна температура повітря в цих регіонах у середньому становитиме від +9 до +12 градусів.

Тим часом погода на Житомирщині, Вінниччині, Черкащині, Кіровоградщині, Полтавщині та на Запоріжжі теж потішить сонцем і відсутністю опадів. Середня денна температура повітря прогнозується на рівні +4+7 градусів.

На півдні України 11 березня теж буде сухота сонячно із температурою повітря +8+12 градусів. Зазначимо, що такою ж весняною погода буде і в Києві. Так, у столиці не очікується ні дощу, ні снігу, а температура повітря становитиме +3+5 градусів.

І зовсім не весняною буде погода у північних та східних областях України. 11 березня у східних, Чернігівській та Сумській областях невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці в Україні, крім сходу, туман. На дорогах, крім південних та більшості західних областей, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла, на півночі Лівобережжя близько 0°; у західних областях та півдні Одещини вночі 0-5° тепла, вдень 8-13°.градусів.

Завтра у Києві без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця.
Температура вночі 0-2° морозу, вдень 3-5° тепла.

11 березня Львові без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах місцями ожеледиця.
Температура вночі 2-4°, вдень 10-12° тепла.

У неділю в Одесі без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 8-10° тепла.

Завтра в Дніпрі істотних опадів не прогнозуємо. Вночі та вранці туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 4-6° тепла.

Найближчої доби у Харкові невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла.

Завтра у Карпатах істотних опадів не очікуємо. Вночі та вранці туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 0-5° тепла.

Схожі новини