Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині суттєво зменшилась кількість ДТП

  • 10.03.2018, 12:50
  • 687

За період з січня по лютий 2018 року на Львівщині суттєво зменшилась кількість аварій на дорогах.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

“Моніторинг частоти дорожньо-транспортних пригод у Львівській області за січень та лютий виявив, що їх кількість стала значно меншою, ніж за поточний період минулого року”, – йдеться у повідомленні.

До прикладу, порівняно з аналогічним періодом минулого року, у лютому кількість ДТП зменшилась на 66%.

“Якщо у лютому 2017 на території області зафіксували 89 ДТП із потерпілими, в яких травмувалося 94 особи та загинули 13 людей, то цього року – 26 ДТП, в яких травмувалися 32 особи і загинуло 2 людини. Також, на 10 відсотків зменшилася загальна кількість дорожньо-транспортних пригод. Незважаючи на складні погодні умови, які ми спостерігали останні місяці, цього вдалося досягти завдяки превентивним діям Управління патрульної поліції спільно з громадою”, – уточнюють у поліції.

Таких результатів вдалось досягти внаслідок низки соціальних ініціатив, які спрямовані на співпрацю поліції та громадськості та привернення уваги всіх учасників дорожнього руху до безпеки на дорозі.

“Ми у своїй роботі постійно намагаємося довести усім учасникам дорожнього руху, що правила і повага на дорозі рятують життя”, – наголошує керівник патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко.

Також, варто зазначити, що у Львові та області збільшилася кількість патрулів, що також є стримуючим фактором для учасників дорожнього руху.

Схожі новини