Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Рубана можуть ліквідувати у СІЗО, - експерт

  • 09.03.2018, 19:40
  • 1 053

Є два варіанти, за якими можуть розвиватися події. Перший варіант — це те, що Віктор Медведчук буде рятувати Рубана. А другий варіант – що він його зіллє і не захоче ним займатися

Про це заявив в ефірі "5 каналу" координатор проекту "Стоп терор" Семен Кабакаєв.

"У нас є варіант того, що Рубана зможуть ліквідувати, бо він дуже багато знає. І Медведчуку, і російським спецслужбам це не на руку. І ті теракти і масові заворушення, під час яких вони хотіли зробити хаос, я думаю, він в курсі цього всього. Я думаю, що в СІЗО, там, де він знаходиться зараз, посилена охорона, щоб його не ліквідували, тому що нікому такий свідок не потрібен. І те, що він працював на ворога, було зрозуміло давно, і він свідомо це робив, хочу підкреслити. Багато волонтерів, як і я, в 2014 році так чи інакше перетиналися. І коли стався Іловайськ у 2014 році, я займався питаннями полонених і загиблих і трьохсотих, я вів тоді ці списки. І всі вже тоді знали, що Рубан – це креатура Медведчука", – розповів експерт.

Кабакаєв також припустив, що Рубана можуть спробувати обміняти на когось в Росії або можуть обміняти на когось із заручників. "Але я даю зі 100% – десять відсотків, що так може бути, а 90% – що Медведчук його зіллє", – підсумував експерт.

Схожі новини