Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Синоптики розповіли, в яких містах України завтра сніжитиме

  • 08.03.2018, 21:15
  • 827

Завтра, 9 березня в Україні місцями падатиме невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці подекуди туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє Український Гідрометцентр.


Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, у південних та західних областях 5-10° тепла, на півдні Одещини до 13°.

Західні області - мінлива хмарність, місцями невеликий дощ (уночі з мокрим снігом), уночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі +3...-3 градуси, удень +4...+10 градусів.

У Карпатах невеликий мокрий сніг, температура вночі 0...-5 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Моршині місцями невеликий дощ (уночі з мокрим снігом), температура вночі -1...+1 градус, удень +7...+9 градусів.

У Трускавці місцями невеликий дощ (уночі з мокрим снігом), температура вночі -1...+1 градус, удень +7...+9 градусів.

У Сваляві місцями невеликий дощ (уночі з мокрим снігом), температура вночі +1...+3 градуси, удень +8...+10 градусів.

Північні області - мінлива хмарність, місцями невеликий мокрий сніг з дощем, уночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі 0...- 7 градусів, удень -1...+4 градуси, на Житомирщині до +7 градусів.

У центральних областях - мінлива хмарність, місцями невеликий мокрий сніг (удень із дощем), уночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі 0...-6, удень 0...+6 градусів.

Східні області - мінлива хмарність, місцями невеликий мокрий сніг (удень із дощем), уночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі 0...-5, удень -2...+4 градусів.

На півдні країни мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень місцями невеликий дощ із мокрим снігом, уночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі +2...-4, удень +5...+10, у Запорізькій області +1...+6.

У Криму - мінлива хмарність, без опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура вночі 0...+5 градусів, удень +5...+10 градусів.

У Ялті - без опадів, температура вночі +3...+5, удень +7...+9 градусів.

Схожі новини