Передплата 2024 ВЗ

Мей прокоментувала можливість бойкоту ЧС-2018 в Росії 

  • 07.03.2018, 19:31
  • 1 214

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей прокоментувала можливість часткового бойкоту ЧС-2018, який пройде в РФ.

За словами Мей, міністри її кабінету можуть відмовитися від відвідування ЧС-2018, але не футбольна збірна Англії.

"Залежно від того, як піде розслідування отруєння, що мало місце в Солсбері, уряду доцільно розглянути питання про те, чи повинні міністри і інші чиновники бути присутніми на чемпіонаті світу в Росії", - цитує Мей Mirror.

Раніше міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон пригрозив частковим бойкотом ЧС-2018 у разі причетності Росії до замаху на екс-розвідника Сергія Скрипаля.

4 березня Сергій Скрипаль і його дочка були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі The Maltings у Солсбері.

За попередніми даними, вони зазнали дії невідомої речовини. Зараз Скрипаль та його донька знаходяться в реанімації у критичному стані.

Сергій Скрипаль - колишній полковник Головного розвідувального управління РФ. У 2006 році був засуджений на 13 років позбавлення волі за шпигунство на користь Великої Британії. Він зізнався, що був завербований британськими спецслужбами в 1995 році. За інформацією російського слідства, Скрипалю заплатили понад 0 тис. за інформацію про працівників і агентів ГРУ, які діяли в країнах Європи.

Схожі новини