Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові спільно заспівають Гімн України

  • 06.03.2018, 14:19
  • 622

Цього року виповнюється 153 роки з дня першого публічного виконання Державного гімну.

З цієї нагоди у Львові в понеділок, 12 березня, о 13.30 год. на площі Ринок перед входом у Ратушу молодь, представники громадських організацій та влади, працівники мерії, освітяни, духовенство та львів’яни спільно виконають Державний гімн України. Долучиться до спільного виконання Гімну Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, який перебуватиме у Львові з робочим візитом.

«Гімн України – це живий символ віри та незламного духу нашого народу. Це доказ, що наша боротьба за правду завжди сповнена Божої опіки. В часи, коли Україна переживає нові важкі випробування, спільне виконання Гімну має сакральну цінність. Ми не маємо права забувати або ж сумніватись у тому, що ніколи не вмре наша слава і воля. Запрошуємо усіх львів’ян і гостей міста долучитись до цієї благородної ініціативи. Нехай наше спільне виконання гімну стане потужною молитвою, яку почують українські воїни на Сході, яка захистить їх від ворожих куль і приведе нас до спільної перемоги», – переконаний в .о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко.

Зазначимо, що в рамках візиту до Львова, Міністр молоді та спорту України візьме участь в офіційному нагородженні переможця національного конкурсу «Молодіжна столиця України» 2018 року м. Львова, а також зустрінеться з молоддю регіону.

Схожі новини