Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Двоє киян кілька місяців вирощували коноплю в закинутому будинку

  • 05.03.2018, 09:38
  • 956

У селі Комарівка Макарівського району правоохоронці виявили плантацію елітної коноплі, яку двоє киян організували у старому будинку.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

Зазначається, що поліція отримала інформацію від жителів села Комарівка, які розповіли, що з криниці регулярно зникає вода після приїзду нових сусідів. Виявилося, що кілька місяців тому двоє киян придбали у селі старий будинок, у якому ніхто не мешкав, проте навідувалися господарі кожного третього дня.

"У ході відпрацювання інформації в поле зору місцевої поліції потрапили двоє жителів столиці. Під час санкціонованого обшуку непримітної хатинки поліцейські виявили посіви елітної коноплі. За словами фахівців отримували незаконний врожай із досить дорогого насіння, походження якого наразі встановлюється. Всередині все було налаштоване на безперервний процес вирощування: конопля в горщиках - від маленької до майже дозрілої, стіни будинку в алюмінієвій фользі, витяжка, вентилятор, крапельна система поливу", - йдеться у повідомленні.

Посіви та обладнання наразі вилучаються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Одного зловмисника правоохоронці затримали на місці злочину, його поплічника – за місцем проживання у столичній квартирі. Тривають слідчі дії.

Схожі новини