Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У ході візиту до США Андрій Садовий зустрівся з мером Нью-Йорка

  • 04.03.2018, 16:18
  • 1 280

Під час свого візиту до США міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з мером Нью-Йорка Біллом де Блазіо, з яким обговорили питання підтримки політичним істеблішментом США України на усіх рівнях, а також роль та перспективи розвитку української громади в Нью-Йорку.

Напередодні керівництво Українського інституту в Нью-Йорку звернулось з проханням про допомогу в представлення інтересів українців на зустрічі з паном де Блазіо, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Пан мер виявив непідробний інтерес до українського питання і був дуже добре поінформований про Україну і ті виклики, які зараз долає наша країна. Я щиро цим вражений і думаю, що Україна в особі пана де Блазіо може мати доброго друга», – розповів Андрій Садовий.

Раніше під час відкритої зустрічі з українцями Нью-Йорка Андрій Садовий запропонував давати українське громадянство усім представникам діаспори, за винятком громадян Росії.

Протягом 4-8 вересня мер Львова вирушає до Вашингтона де разом з віце-спікером Оксаною Сироїд, головою фракції «Самопомочі» у Верховній Раді Олегом Березюком та народним депутатом Сергієм Кіралем проведе серію зустрічей з представниками американської влади та аналітичних установ.

Схожі новини