Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Європі через негоду загинуло понад 60 людей

  • 03.03.2018, 12:58
  • 902

Більша часина Європи майже тиждень потерпає від снігопадів та морозів. В результаті негоди загинули вже понад 60 осіб.

Про це повідомляє AFP.

Після сильних снігопадів ситуація у п’ятницю дещо покращилася в деяких регіонах, хоча температура в цілому залишалася нижчою за звичайну, що призвело до значних затримок на дорогах, залізницях та в аеропортах.

За останній тиждень через негоди померли понад 60 людей, у тому числі 23 у Польщі, сім у Словаччині, шість у Чехії та п’ять у Литві. Смертельні випадки були зареєстровані в Іспанії, Італії, Румунії, Сербії, Словенії, Великій Британії, Нідерландах, Швеції та Норвегії.
У Франції загинули через погіршення погодних умов загинули принаймні дев'ять осіб, у тому числі чотири лижника, які вчора потрапили під лавину в Альпах, де спостерігаються особливо сильні снігопади.

В Італії зберігаються низькі температури, а низка великих магістралей заблоковані через сніг та ожеледь. Багато шкіл залишалися закритими, і місцева влада закликала людей залишатися по можливості вдома.

В іншій частині Європи, Сербії та Хорватії спостерігається поліпшення погодних умов, однак у Польщі загинули дві людини, коли температура впала до -27 градусів.

Схожі новини