Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Умілець з Турки переробив УАЗ на крутий джип

Сім'я Гутів на вихідні любить виїжджати у гори - по гриби та ягоди

Почав роботу Володимир Гут із того, що знайшов рами від УАЗа. Далі взяв трикубовий двигун із коробкою від “Мерседеса-123”, мости від “Волги” ГАЗ-21, блокіровку - з БТР-60, роздаткову коробку від ГАЗ-69, бампери - від ГАЗ- 66. Колеса чудо-машині поставив великі. Усе власноруч перебрав - і вийшов джип.

Володимир за фахом електрик, “механічної” освіти не має, але дуже любить техніку. Свій позашляховик робив цілий рік. У доробку умільця також три квадроцикли, два трицикли (на трьох колесах), а мотоциклів — аж дев'ять штук. Приїжджають покататися на цій техніці друзі майстра зі Львова, охоче їдуть також поляки, дивуючись, які у пана Володимира золоті руки. Можна купити квадроцикл у магазині і заплатити 10-20 тисяч євро, а можна зробити його власноруч. 38-річний Володимир Гут із Турки обирає другий варіант. Це для нього не просто економія, а велике задоволення.

“Джипом користується уся родина, - розповідає дружина Ірина. - Машина має високу прохідність, тому незамінна на гірських дорогах”. Сім'я Гутів на вихідні любить виїжджати у гори - по гриби та ягоди, або ж просто подихати чистим повітрям і відпочити.

Схожі новини