Передплата 2024 ВЗ

У Дрогобичі напали на працівника місцевого лісгоспу

  • 03.03.2018, 09:57
  • 1 657

Напередодні він обіцяв надати голові ЛОДА докази незаконних вирубок лісу.

У п’ятницю, 2 лютого, у Дрогобичі напали на майстра лісу Дрогобицького лісгоспу Василя Дмитришина. Про це повідомили у Facebook-спільноті «Дрогобиччина на Трибуні» та додали відео, на якому видно, як Василь Дмитришин зі ще одним чоловіком затримали одного з нападників до приїзду поліцейських.

«15 хвилин тому відбувся замах на життя громадського активіста Василя Дмитришина, який бореться з незаконною вирубкою наших лісів. Двоє невідомих тітушок напали на нього та побили арматурою», – йдеться у повідомленні керівника ГО «Міжнародна асоціація автомобілістів Прикарпаття»Василя Дзендзюри.

Василь Дмитришин разом з господарем подвір’я, на якому відбувся напад, затримав одного з нападників. На місце події викликали працівників поліції.

Автор повідомлення про напад також додав, що напередодні під час зустрічі у Дрогобицькій РДА Василь Дмитришин пообіцяв голові Львівської облдержадміністрації Олегові Синютці надати документи, які свідчать про незаконні вирубки лісу в Гаївському лісництві, що входить до Дрогобицького лісгоспу.

Саме з цим Василь Дмитришин пов’язує напад на себе. Про це ZAXID.NET сказав місцевий активіст Олег Дьорка, який встиг з ним поспілкуватися вже після інциденту. «Ми не могли довго розмовляти бо він свідчив у поліції, але на моє запитання про те, чи знає він про причини нападу, Василь відповів: «Підозрюю, що це через ті докази вирубок лісу, які я мав показати голові ЛОДА. Мене хочуть залякати». Від себе можу додати, що він – біла ворона серед усіх посадовців лісгоспів. Бо він реально викриває факти вирубки лісів і багатьом у нашому місті цим заважає», – сказав Олег Дьорка.

У прес-службі Нацполіції у Львівській області підтвердили ZAXID.NET інформацію про цей інцидент.

«Працівники поліції виїжджали на місце конфлікту у Дрогобичі. Особу, яка завдала тілесні ушкодження мешканцю Дрогобицького району, затримали і встановили, хто це такий. Проводиться експертиза», ‒ розповіла ZAXID.NET речниця поліції Світлана Добровольська.

Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження.

Схожі новини