Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як виглядає нова штаб-квартира компанії Apple в Каліфорнії 

  • 02.03.2018, 17:39
  • 1 794

Новий кампус компанії Apple під назвою Apple Park відкрився ще навесні минулого року.

Однак для журналістів і простих відвідувачів доступний лише невеликий візит-центр. В основну будівлю штаб-квартири пускають тільки співробітників Apple.

Але побачити, як виглядає Apple Park зсередини, все-таки можна. Фотографіями інтер'єру комплексу на своїх сторінках в Instagram діляться самі співробітники корпорації. Звичайно, багато приміщень знімати заборонено, але, в цілому, обстановку всередині нової штаб-квартири Apple оцінити цілком реально.

Комплекс Apple Park розташований в Купертіно, Каліфорнія. Будинки побудовані в стилі нео-футуризм і займають площу в 71 гектар. Основний корпус штаб-квартири зведений у формі величезного кільця, яке збоку покрите найбільшими у світі вигнутими скляними панелями, а зверху - сонячними батареями. Будівля призначена для розміщення 12 тисяч співробітників компанії.

Крім корпусу для співробітників, в Apple Park можна також знайти ресторани, фітнес-центри, магазини, прогулянкові доріжки, внутрішній дворик зі ставком і фруктовими деревами і багато іншого.

На вершині пагорба в новому кампусі розмістився театр, названий на честь Стіва Джобса. Цей простір вміщує близько тисячі відвідувачів і призначений для проведення презентацій нових продуктів Apple.

У будівництво нової штаб-квартири Apple було вкладено 5 мільярдів доларів. Пропонуємо подивитися, на що ж були витрачені такі немаленькі кошти.

Схожі новини