Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові правоохоронці по гарячих слідах затримали двох грабіжників

  • 02.03.2018, 16:38
  • 738

На вулиці Зеленій нападники побили чоловіка та вкрали сумку з 13 мобільними телефонами.

У четвер, 1 березня, о 20:25 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся 22-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що на вул. Зеленій у Львові на нього напали двоє чоловіків, побили та відібрали у нього сумку з 13 мобільними телефонами марки iPhone. Сума збитків – майже 95 тис. грн.

«Чоловік повідомив, що на вулиці Зеленій на нього напали двоє зловмисників, нанесли тілесні ушкодження, відібрали сумку, у якій були мобільні телефони загальною вартістю майже 95 тис. грн та втекли», – йдеться у повідомленні відділу комунікації нацполіції Львівщини.

Потерпілий звернувся за допомогою до медиків. За його словами, він домовився через сайт купівлі-продажу про зустріч із потенційними покупцями. Коли прийшов на місце, нікого не було. Коли вже збирався йти геть, на нього напали невідомі особи.
Невдовзі поліція охорони затримала одного із зловмисників неподалік від стадіону «Україна». Згодом правоохоронці встановили місцеперебування іншого нападника. Його затримали та доставили у Личаківський відділ поліції.

Поліція встановила особи зловмисників. Ними виявились двоє львів’ян віком 17 та 18 років. У затриманих правоохоронці вилучили речові докази.

Невдовзі суд обере затриманим міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Схожі новини