Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Cпівачка Лілія Сандулеса вступила до Радикальної партії Ляшка

  • 02.03.2018, 15:59
  • 1 549

Народна артистка України, співачка Лілія Сандулеса вступила до Радикальної партії.

Лідер політичної сили Олег Ляшко особисто вручив співачці партійний квиток на її Дні народження 28 лютого. Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Прекрасна Лілія Сандулеса – відтепер в моїй команді. Мав честь вручити Лілії наш партійний квиток на її ювілейному Дні народженні. Дякую за спів. Дякую за душу. Дякую за красу», — написав Ляшко.

Зазначимо, що 28 лютого Лілії Сандулесі виповнилося 60 років.

Цікаво, що Сандулеса вже не перша співачка, яка приєднується до Радикальної партії. Зокрема, у вересні 2015 року Олег Ляшко повідомив про вступ до партії співачки Анастасії Приходько, опублікувавши відповідне фото. Співачка спочатку підтвердила цю інформацію, але вже у жовтні заявила, що співпрацює з партією Ляшка виключно як волонтерка.

Також у в Радикальну партію входила інша відома українська співачка - Злата Огневич, яка на парламентських виборах 2014 року отримала депутатські повноваження. Проте вже в листопаді 2015 року співачка оголосила, що йде з політики, а в грудні того ж року Верховна Рада позбавила її депутатського мандату.

За її словами, причиною такого рішення стала «війна політичних угруповань» в парламенті.

«Зараз я бачу те, що коли немає культури, набагато легше керувати і маніпулювати народом, і тому в цих обставинах я як культурний діяч не бачу своєї користі для цього парламенту», – заявила Огневич коли складала мандат.

Схожі новини