Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Настя Рибка просить політичного притулку в Америці

Вона переконує, що "знає дуже багато" про зв'язки Трампа і його команди з Росією

Затримані у Таїланді за звинуваченнями в організації секс-тренінгів Анастасія Ващукєвіч (Настя Рибка) та Алєксандр Кірілов (Алєкс Леслі) мають намір втекти від кримінального переслідування у США. Леслі написав листа до американського консула з проханням надати йому та Рибці політичний притулок. У листі він пояснює, що влада Таїланду хоче екстрадувати їх у Росію, а там їм загрожуватиме небезпека. Нагадаємо, що одразу ж після арешту до Насті та Алєкса прибув «працівник дипмісії», який, як видається, є співробітником ФСБ.

«Ми просимо вас надати нам політичний притулок і захистити нас якомога швидше, оскільки ми володіємо важливою для США інформацією, і ми ризикуємо власними життями», - написав Кірілов.

Раніше Настя Рибка звернулася до американських журналістів. Вона заявила, що «дуже багато не хотіла розповідати раніше», але тепер ситуація змінилася: її та інших затриманих не випустили, не зважаючи на внесену заставу, і хочуть надовго посадити до в’язниці. У зв’язку з цим вона готова розповісти про контакти президента Дональда Трампа і його оточення з Росією, про що вона буцімто знає дуже багато.

Російська проститутка у таїландській тюрмі. Фото з Instagram
Російська проститутка у таїландській тюрмі. Фото з Instagram

Нагадаємо, Настю Рибку пов’язують з відомим російським олігархом Олєгом Дєріпаской, який недавно позбувся високих посад у держкорпораціях РФ через «роман» з проституткою.

Схожі новини