Передплата 2024 ВЗ

У Червонограді спалили машину директора місцевого ринку

  • 28.02.2018, 15:01
  • 1 059

В ніч на 28 лютого у Червонограді згорів автомобіль директора Червоноградського ринку.

Власник стверджує, що це зумисний підпал, оскільки посадовець намагається запровадити реформи у роботі ринку, а це викликає опір.

Як розповіли ZAXID.NET у прес-службі ДСНС Львівщини, займання автомобіля виникло 28 лютого близько 1:51 на вул. Корольова, 19. Машина стояла припаркована біля під'їзду будинку. Автомобіль Mercedes Vito згорів повністю, а також від вогню часткового пошкоджено сторону та фару в автомобілі Opel Insignia.

З власних джерел ZAXID.NET стало відомо, що машина належить директору найбільшого ринку у Червонограді Сергію Воєводі. Він вважає, що це зумисний підпал і пов'язує це зі своєю професійною діяльністю.

«Це пов’язано з обігом готівки на ринку. Контролери в нас збирають гроші з підприємців, а частина, як я підозрюю, йде в кишені, а не в касу ринку. У зв’язку з цим я почав ретельніше контролювати процес збирання коштів і почався супротив зі сторони контролерів. Вони ігнорують мої вказівки, розпорядження. Я почав застосовувати до них засоби дисциплінарного впливу ‒ догани. Крім того, до мене неодноразово зверталися люди з кримінальних кіл, щоб я туди не ліз», ‒ розповів у розмові з ZAXID.NET директор Червоноградського ринку Сергій Воєвода.

Мінівен Mercedes Benz Vito 2007 року випуску згорів вщент. Сергій Воєвода написав заяву у поліцію про підпал автомобіля. Машину забрали на експертизу. Також біля будинку встановлені камери спотереження, однак поки невідомо, чи вони охоплюють місце, де стояв бус.

Справу розслідують правоохоронці. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

Схожі новини