Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скандальна Настя Рибка обіцяє розповісти про втручання Кремля у вибори в США

  • 27.02.2018, 20:40
  • 785

Анастасія Вашукевич, більш відома з розслідування російського опозиціонера Олексія Навального як Настя Рибка, звернулася за допомогою до “американських спецслужб”.

У прямому ефірі в Instagram вона заявила про готовність розповісти певні подробиці втручання Росії у вибори президента США, якщо їй допоможуть із звільненням з-під арешту в Таїланді, повідомляє Радіо Свобода.

Рибка назвала себе “свідком і єдиною відсутньою ланкою” в зв’язках Кремля з виборами в США.

8 лютого російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував розслідування, в якому стверджується, що в серпні 2016 року заступник голови уряду Росії Сергій Приходько провів кілька днів на яхті Дерипаски біля берегів Норвегії разом із “дівчатами з ескорт-агентств”. Це стало відомо з Instagram і книжки однієї з цих дівчат – Насті Рибки. Навальний вважає “хабарем” те, що Дерипаска “катає на власній яхті чиновника найвищого рангу”.

Дерипаска і Приходько назвали розслідування Навального “провокацією”. Представник Дерипаски заявив, що бізнесмен не робив нічого протизаконного і буде захищати свої честь і гідність, в тому числі в суді.

Після публікації розслідування Олег Дерипаска подав до суду на Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) через розміщення в соціальних мережах його приватних знімків, інформації про його приватне життя і аудіозаписів його розмов. Позов мільярдера почнуть розглядати 1 березня.

26 лютого стало відомо, що Вашукевич і її приятеля Олександра Кирилова, відомого як Алекс Леслі, затримані в Таїланді за незаконне проведення “секс-тренінгу”. Пізніше їх відпустили під заставу, але тут же заарештували співробітники таїландської міграційної служби. Рибка стверджує, що раніше до неї в поліцію приходили співробітники Інтерполу, нібито заявили, що її «дуже хочуть бачити в Москві».

Схожі новини