Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Росії відібрали всі міжнародні змагання із 1 квітня 2018 року

  • 27.02.2018, 19:10
  • 1 185

З 1 квітня 2018 року Російська Федерація не зможе проводити на своїй території міжнародні спортивні змагання. Проте вже затверджені старти в росіян не скасують.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє сайт "Чемпионат.com" з посиланням на новий Міжнародний стандарт відповідності кодексу Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

Як зазначається, з 1 квітня 2018 року і доти, поки РУСАДА не буде відновлена ​​в правах, жодні нові заявки Росії на проведення міжнародних змагань, подані в міжнародні федерації, які підписали кодекс ВАДА, навіть не будуть розглядатися.

Іншими словами, з тими турнірами, контракти на які вже підписані, нічого не буде. А ось після закінчення терміну їхні дії у Росії не буде жодних чемпіонатів світу та Європи, жодних етапів авто- і мотоперегонів, включаючи Формулу-1, жодних етапів Кубків світу з будь-якого виду спорту, шахових Олімпіад, Універсіад і Всесвітніх військових ігор. При цьому змагання, які проводяться організаціями, які не підписують кодекс ВАДА (наприклад УЄФА, баскетбольна Євроліга або будь-яка з франшиз ММА), під заборону не потраплять. Тож футбольні єврокубки і матчі недавно створеної Ліги націй не під загрозою, зазначає видання.

Схожі новини