Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шкодувати і вибачатися: журналісти в суді побачили "шпаргалку" фігуранта кривавої ДТП у Харкові Дронова

  • 27.02.2018, 16:28
  • 1 198

Учасник моторошної аварії в центрі Харкова Геннадій Дронов під час судового засідання користувався "шпаргалкою", у якій записано, що йому потрібно говорити.

Про це повідомляє УНІАН.

Записи водія Volkswagen Touareg помітили журналісти NewsRoom. "У першому пункті зазначено "Шкодувати про те, що сталося", у другому - "Вибачення перед загиблими", всього в списку більше десяти пунктів, повністю списаний аркуш A4. Обвинувачений, після того, як помітив інтерес представників ЗМІ, сховав свої записи", - повідомляє видання.

За словами адвоката обвинуваченого, список є особистими позначками Геннадія Дронова, а не заздалегідь підготовленим сценарієм виступу.

Нагадаємо, сьогодні в Київському районному суді Харкова проходить засідання, під час якого розглядається по суті справа про ДТП із шістьма загиблими на Сумській. Під час розгляду адвокат водія Volkswagen Touareg заявив клопотання з проханням випустити його підзахисного з клітки, а коли суддя відмовив йому в цьому - зажадав замінити представника Феміди.

Захист Олени Зайцевої, яка перебувала за кермом Lexus, від аналогічного клопотання відмовився. "Суддя не може обґрунтувати, чому не можна (випустити Дронова з клітки. — ред). Тому я вважаю, що зараз відбувається нехтування нормами законів. Я бачу неефективність суду", - сказав адвокат Перепелиця.