Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

AntiHostel «Forrest» та ПриватБанк дарують знижки клієнтам

  • 26.02.2018, 10:51
  • 1 023

AntiHostel «FORREST» (м.Львів, вул. Фурманська, 5, кв.4) - перший в Україні хостел у Львові капсульного формату став новим партнером програми «Дисконтного клубу»

AntiHostel «FORREST» (м.Львів, вул. Фурманська, 5, кв.4) - перший в Україні хостел у Львові капсульного формату став новим партнером програми «Дисконтного клубу», завдяки чому при розрахунку за проживання картками Gold ПриватБанку знижка становитиме - 3%.

Новий формат проживання серед готелів та хостелів запроваджений саме у Львові - японський винахід, представляє собою невеликі приміщення для відпочинку, на зразок половини купе в поїзді. Кожний сліпбокс розрахований на дві особи з двоярусним розміщенням. Розмір спального місця по довжині 2 метри, по ширині 60 см. (ширина як поличка в поїзді).Ширина в середині капсули 1250 мм., висота 2800 мм., довжина капсули 2000 мм.

«Дисконтний клуб» - це програма, яка представляє торговельні та сервісні компанії преміум-сегменту України, партнерів ПриватБанку, що надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті елітними картками ПриватБанку. Більше інформації про учасників «Дисконтного клубу» – на discount.pb.ua або в мобільному додатку VIP club.

Ще більше інформації про актуальні акції ПриватБанку - на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини