Передплата 2024 ВЗ

Смачно та корисно: на допомогу господиням

  • 24.02.2018, 17:01
  • 1 687

«Що приготувати на вечерю?», «Що можна з’їсти, щоб схуднути?», «Як нагодувати малого вередуна, який, окрім сосисок, нічого їсти не хоче?» — це найстрашніші запитання для кожної господині.

Звичайно, вони не такі глобальні, як мир у всьому світі або тотальне потепління, але теж потребують відповіді. Щодня.

Тому жінки гортають сторінки кулінарних книг, блукають нетрями інтернету в пошуках вдалих варіантів. Тепер вони зможуть зекономити свій час для чогось більш приємного, адже з’явився блог компанії «Метро», де публікуються рецепти на будь-який смак, а також безліч цікавої актуальної інформації щодо різноманітних продуктів і їхніх властивостей.

Секрети кулінарних шедеврів

Відвідувачі блогу обов’язково тут знайдуть:

інформацію про корисніі шкідливі якостіпродуктів, овочів і фруктів;

  • тематичні страви, актуальні саме для цієї пори року;
  • рецепти приготування екзотичних продуктів;
  • різноманітні дієтичні страви;
  • вегетаріанські страви;
  • незвичайні секрети приготування звичайних страв.

Наприклад, ви бажаєте урізноманітнити щоденний раціон салатом, але на очі потрапляють переважно рецепти зі свіжих літніх овочів (а де їх шукати взимку?) або ж якась мексиканська екзотика, інгредієнти для якої коштуватимуть половину вашого сімейного бюджету. Тож автори блогу врахували ці нюанси й запропонували сім простих і актуальних саме для зимової пори салатів.

Якщо ви любите потішити рідних і близьких домашньою випічкою, то без цукрового сиропу вам не обійтись. Як його приготувати? Здається, тут немає нічого складного, але це лише на перший погляд. Тому ви зможете дізнатися багато нового про такий, здавалося б, простий і невибагливий інгредієнт.

Котлети — це те, чим пишається кожна вправна господиня. З рум’яною скоринкою, соковиті, а можливо, навіть із начинкою! Як власноруч створити кулінарний шедевр, якого завжди прагнутимуть ваші близькі, не витративши багато часу? Це можливо, але пам’ятайте про те, що зникатимуть такі смаколики зі швидкістю світла!

Качина грудка — досить екзотичний для нас інгредієнт. Вона може стати зіркою вашого святкового столу, якщо скористатися одним із рецептів блогу та врахувати декілька кулінарних прийомів, наведених досвідченими авторами. Стіл можуть прикрасити яскраві кольори качиної грудки з апельсинами, фенхелем і маш-салатом, а також інші неординарні страви з добірки рецептів.

Не всім до вподоби м’ясні страви, але всі люблять смачно та різноманітно харчуватися. Тому навіть без м’яса можна готувати апетитну їжу,яка не викликатиме меланхолію у тих, для кого вона призначена. Карпачо з буряка? Чому б і ні: спробуйте втілити в життя цей маленький кулінарний шедевр на власній кухні.

Схожі новини