Передплата 2024 ВЗ

Теплопостачання сотні будинків, дитячих садочків і лікарень Харкова обіцяють відновити до кінця дня

  • 25.02.2018, 14:15
  • 712

Усі об'єкти житлової і соціально-побутової сфери Харкова, що залишилися без опалення через аварію на тепломагістралі, планується підключити до теплопостачання до кінця дня.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Орієнтовний час відновлення теплопостачання о 18:00 25 лютого", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у ДСНС, що станом на сьогоднішній ранок через пориви на тепломережі залишалися без опалення 145 об’єктів житлової та соціально-побутової сфери, а саме: 129 багатоповерхових житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 3 школи, 7 дитячих садків та 1 дитячий будинок.

"Для обігріву дитячого будинку залучено 4 теплові гармати АРЗ СП", - зауважується у повідомленні.

А от для мешканців багатоповерхівок було розгорнуто пункт обігріву на території медичного комплексу по вул. Салтівське Шоссе, 264 (5 кунгів та намет УСБ-56). Підготовлено для обігріву мешканців мікрорайону спортивну залу школи №14 по вул. Амосова, 30. Працівниками комунальних служб та райдержадміністрацій проводиться поквартирний обхід, температура в квартирах близько 15 – 18 градусів тепла.

Як писав ВЗ, у Харкові через прориви тепломережі з 24 на 25 лютого без теплопостачання залишилися 666 об'єктів житлової і соціально-побутової сфери в двох районах міста.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень