Передплата 2024 «Добрий господар»

На Прикарпатті кобила Мишка врятувала свого господаря від холодної смерті

  • 25.02.2018, 13:25
  • 2 029

Привернувши до себе увагу патрульних у селі Глибока, кобила врятувала свого власника. П'яного чоловіка патрульні знайшли у полі - його уже присипало снігом.

Про це повідомили у Патрульній поліції Івано-Франківської області.

Місцеві патрульні їхали однією з польових доріг, здійснюючи звичайний вечірній об’їзд і раптом побачили на узбіччі покинутого коня. Правоохоронці здивувались, хто міг залишити тварину в таку холодну погоду вночі на вулиці і вийшли, щоб розібратися в ситуації.
Господаря кобили знайшли не далеко від дороги. Він лежав на полі і був близький до смертельного переохолодження. Зі слів патрульних, чоловіка вже добряче притрусило снігом. А враховуючи, які зараз холодні морозяні ночі, то власник коня, тай сам кінь могли просто замерзнути до ранку, посеред цього поля.

При подальшому огляді сплячого чоловіка виявилося, що він добряче хильнув алкоголю і холоду ймовірно не відчував. Коли вдалося трішки привести його до тями, той нічого не пам’ятав і не знав, як він опинився в цьому місці. Правоохоронці відвели чоловіка з конем в село, де він вже зміг зорієнтуватися в місцевості і вказати на свій дім.
Врятував чоловіка ряд факторів, це і тварина, котра відійшла від господаря і стала посеред дороги в видимій зоні, і правоохоронці, котрі так вчасно проїжджали повз.

Схожі новини