Передплата 2024 «Добрий господар»

93-річна бабуся з Італії їде допомагати кенійському сиротинцю

«Гляньте на неї ... Хто зупинить її? Я її люблю», - написала внучка

Італійські ЗМІ інформують про 93-річну Ірму, яка вирішила виїхати до Кенії, аби там працювати волонтеркою у сиротинці.

Про жінку найпершою написала на Facebook її горда внучка. «То – моя бабця Ірма, 93-річна молода пані, яка тут вирушає до Кенії», - прокоментувала фото своєї бабусі Еліза Кольтро.

«Не до якоїсь туристичної місцини, але до сиротинцю для дітей у селі. Показую я те, оскільки вірю, що кожен з нас повинен думати про інших, а не просто жити своїм життям», - продовжила Еліза.

«Гляньте на неї ... Хто зупинить її? Я її люблю», - написала внучка.

Ірма з місцевості Новентана Вісентина (провінція Віченца), подорожує з дочкою Елісою. «Моя мама надіслала мені фото з аеропорту. Побачивши бабусю з червоною валізою і тростиною, я так пишаюся нею», - розповіла Еліза Колтро газеті «La Repubblica».

Бабуся сама придумала ідею їхати до Кенії.

«Вона часто слала подарунки сиротинцю, заснованому італійським місіонером з околиці. Цьогоріч вирішила, що грошей замало, що вона сама може знадобитися. І вона сказала моїй мамі: «Давай поїдемо в Кенію, а точніше, - їду я, а якщо хочеш, теж запрошую», - каже внучка.

Ірма, яка втратила 26-літнім чоловіка, а відтак – одного зі своїх трьох дітей, все життя допомагала близьким людям, - стверджує Еліза. До слова, внучка також працювала волонтеркою серед біженців у Греції. «Моя бабця завжди любила життя і ніколи не дозволяла, щоб її щось стримувало. Завжди була для мене прикладом».

Схожі новини