Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Із чотирилапого друзяки «хот-дога» не буде

Канадська фігуристка везе з Олімпіади медаль і врятованого собаку

До завойованого у Пхенчхані олімпійського “золота” Меган Дюамель заслуговує й іншої, неспортивної нагороди — за порятунок чотирилапих бідолах, яких вирощують на корейських фермах і продають на м'ясо у кафе і ресторани. На рахунку спортсменки із великим серцем вже троє визволених із бійні собак.

Торік, перебуваючи у Південній Кореї на відбіркових змаганнях, Меган врятувала від потрапляння на пательню таксу Му-Тае і метиса Сару. Для Сари знайшла нових господарів у Канаді. А до малюка Му-Тае так прив'язалася, що вирішила залишити його собі. Незабаром у сім'ї з'явилося ще одне хвостате поповнення — собака Тео, якого спортсменка із чоловіком-тренером взяли з притулку.

Поки Му-Тае і Тео чекали повернення своє рятівниці з Олімпіади, Меган домовлялася про виїзні документи для собаки, якого викупила на фермі у Пхенчхані. Допомогти з оформленням «собачого» паспорта й усіх необхідних довідок зголосилися активісти організації Free Korean Dogs, яка займається порятунком чотирилапих від кулінарних “збочень”.

Повернувшись до Канади, Меган шукатиме прийомну сім'ю для врятованого бідолахи. І сподівається, її приклад надихне інших олімпійців.

Схожі новини