Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові вшановують жертв геноциду Ходжали

На поминальних заходах побував Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні Азер Худієв

Азербайджанці Львова вшановують 26-річницю геноциду Ходжали (масового вбивства жителів міста Ходжали).

На поминальних заходах побував Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні Азер Худієв, який поклав квіти, засвітив лампадку.

В одному з готелів Львова відбулося публічне обговорення трагедії азербайджанського народу, де зібралося чимало містян, аби підтримати азербайджанців.

Один з організаторів акції публічного обговорення трагедії — голова департаменту молоді та спорту Об’єднаного конгресу азербайджанців України у Львівській області Шагріяр Магеррамов.

Також на обговоренні були екс-заступник Міністра палива та енергетики України Бурзу Алієв, керівник Об’єднаного конгресу азербайджанців України у Львівській області Теймур Мамедов, голова Спілки азербайджанської молоді у Львівській області Шагріяр Магеррамов, голова управління з питань національностей та релігій Львівської ОДА Леся Корнат, заслужений лікар України Джаваір Джафарова, боєць добровольчого батальйону імені героя України Кульчицького Відаді Ісрафилов, керівництво польської общини у Львові, голова болгарської общини у Львові Світлана Чанкова, народний артист України Олег Кульчицький.

Нагадаємо, геноцид забрав життя 613 людей, 63 з них — діти, 106 — жінки. 1275 людей взяли у заручники, 150 зникли безвісті.

Схожі новини