Передплата 2024 «Добрий господар»

Російські винищувачі бомбили цілі в окупованому Криму

  • 21.02.2018, 09:45
  • 1 042

Авіація Південного військового округу Росії на навчаннях провела бомбометання на кримському полігоні Опук.

Про це інформує "Крим. Реалії" з посиланням на начальника відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту В'ячеслава Трухачова.

За його словами, екіпажі літаків авіації російських Військово-повітряних сил виконали перші в 2018 році практичні бомбометання по наземних цілях.

“У рамках планового льотно-тактичного навчання екіпажі винищувачів СУ-27 і СУ-30 нанесли точні бомбові удари по мішеневим позиціях”, - повідомив Трухачов.

Навчальні мішені імітували командні пункти і вогневі точки умовного противника. Тренувальні польоти здійснили більше десяти екіпажів винищувачів.

Після анексії Криму в 2014 році Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. У Генштабі України дії російських військових в Криму називають незаконними.

Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”. Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

Схожі новини