Передплата 2024 ВЗ

Доба в АТО: бойовики гатили з артилерії, один український боєць загинув, семеро – поранені

  • 21.02.2018, 08:07
  • 837

Минулої доби позиції Збройних Сил України 15 разів піддалися обстрілам з боку російсько-окупаційних військ, зокрема, й зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“На Луганському напрямку ворог активізувався довкола Троїцького, де декілька годин вів вогонь з артилерійських установок калібру 122 та 100-мм, мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів. Неподалік Кримського і Світлодарська незаконні збройні формування застосували міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю, а оборонців Катеринівки – обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу і гранатометів.

На Донецькому напрямку епіцентром вогневої напруги стала приморська ділянка нашої оборони. Тут ворог застосував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Лебединське і Ломакіне. Також з мінометів, але калібру 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів загарбники обстрілювали наші опорні пункти біля Пісків, а у передмісті Авдіївки – вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів”, - йдеться у повідомленні.
Загалом, минулої доби зафіксовано 15 обстрілів. Один український захисник загинув, п’ятеро воїнів зазнали поранень, ще два наших оборонці отримали бойове травмування.
У штабі АТО висловлюють щирі співчуття рідним і близьким бійця, який віддав життя за мирне майбутнє України.

Схожі новини