Передплата 2024 ВЗ

Кейт Міддлтон прийшла на гала-концерт BAFTA, зігнорувавши дрес-код

Вона одягнула зелену сукню

Цьогорічний дрес-код для учасниць гала-концерту BAFTA передбачав чорні сукні. Тим організатори бажали за маніфестувати свою підтримку рухові Time's Up проти сексуального насильства. Рух започаткували голлівудські зірки екрану. Отже, той, хто прийшов на гала-концерт не у чорному, ідентифікувався як особа, що не підтримує рух проти сексуального насильства. Зелена сукня Кейт спричинила критику, попри те, що вона добрала до неї чорний елемент.

Портал Metro інформує, що вибір кольору сукні не залежав від ставлення до Time's Up, та однак узгоджувався із прийнятними для королівського двору правилами. Чорний там вважають кольором жалоби, і жінкам, що належать до королівської родини, не рекомендують одягатися у такі тони. Що більше, аристократам не дозволяють демонструвати політичні погляди. Вони мусять нейтрально вдягатися, аби не порушувати королівський протокол.

На 71-й події BAFTA, чоловік Кейт принц Вільям вручив нагороду Ріддлі Скотту. Вільям розповів, що роботи Скотта є серед найулюбленіших його стрічок.

- Це режисер і продюсер, творчість якого цікавить аудиторію 40-літніх, однак надихає молодих художників, - сказав принц Вільям.

Схожі новини