Передплата 2024 «Добрий господар»

Італійська авіакомпанія відкриває нові рейси зі Львова у Мілан, Венецію і Неаполь

  • 19.02.2018, 19:58
  • 930

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines, оголосила про відкриття трьох нових маршрутів з Італії до України та збільшення кількості рейсів на вже існуючих маршрутах починаючи з літа 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Абсолютною новиною є розширення мережі, що передбачає відкриття польотів з Мілан Мальпенса та Риму до Львова. Рейси будуть виконуватися з 22 червня 3 рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця).

А з 23 червня відбудеться відкриття ще одного нового рейсу Ernest: Болонья-Київ, що буде виконуватися два рази в тиждень (вівторок і субота).

Варто згадати і про збільшення кількості рейсів на вже існуючих маршрутах: Мілан-Київ та Неаполь-Київ.

Рейси будуть виконуватися кожен понеділок, середу, четвер та суботу.

Для підсилення напрямку Венеція-Львів починаючи з 22 червня додадуть третій рейс. Польоти будуть здійснюватися кожен понеділок, середу та п'ятницю.

“2018 стане роком розширення нашої присутності в Україні, завдяки довірі, яку нам продемонстрували наші пасажири та плідній співпраці з туристичними агентствами, туроператорами та місцевими органами, - говорить Ільца Джел, комерційний директор Ernest Airlines. - Це демонструє гнучкість молодої та динамічної авіакомпанії, такої як Ernest Airlines, завжди готової задовольнити потреби ринку та потреби пасажирів якісним обслуговуванням та доступними для всіх цінами. Нашим основним напрямком є і залишатиметься етнічний ринок з та до Італії, для якого ми програмуємо найбільшу кількість рейсів та послуг, наприклад, таких як веб-сайт та колл-центр, які також доступні рідною мовою країн, де працює Ернест”.

А також Ільца Джело наголошує: “Якість продукту авіакомпанії Ernest Airlines гарантована увагою до найменших деталей, які задовольнять наших пасажирів та буде визначальними факторами успіху нових та вже існуючих напрямків між Італією та Україно”.

Усі рейси будуть здійснюватися за допомогою сучасного авіапарку Ernest, що складається з чотирьох літаків Airbus A320 / 319.

Нові напрямки будуть виконуватися протягом всього року.

Схожі новини