Передплата 2024 «Добра кухня»

У Харкові п'яний водій намагався відкупитися від патрульних російськими рублями

  • 19.02.2018, 13:29
  • 835

У Харкові 31- річний водій скоїв ДТП перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння й намагався відкупитися від поліцейських російськими рублями.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, минулого тижня вночі, 31 -річний водій Volkswagen Bora, не впоравшись із керуванням, наїхав на бордюр. Від удару спрацювали подушки безпеки. Небайдужі свідки ДТП викликали патрульну поліцію. З'ясувалося, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння і не мав при собі поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

"Щоб уникнути відповідальності за скоєні адміністративні правопорушення і залишити місце події, водій запропонував патрульним хабара. Поліцейські відмовились і попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за надання посадовим особам неправомірної вигоди. Але, незважаючи на це, порушник поклав у службовий автомобіль поліцейських 3 тис. російських рублів", - розповів керівник Харківської місцевої прокуратура №4 Володимир Купріянов.

Чоловікові інкримінують надання неправомірної вигоди посадовій особі - ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Схожі новини