Передплата 2024 ВЗ

Без чотирьох ребер, зате з осиною талією?

Хоча є підозри, що не обійшлося без фотошопу

Софія Вегас (справжнє ім’я – Воллерхайм) стала дуже популярною серед німців після участі у програмі The Jungle Camp, де посіла друге місце. Рівно ж слави їй додали пластичні операції. 30-річна зірка тричі збільшувала груди і чотири рази міняла обрис носа. Софія стверджує, що вирізала собі чотири ребра, аби зменшити розмір талії до 47 сантиметрів.

Операція буцімто відбулася у Сполучених Штатах, оскільки жоден німецький хірург не зохотів взятися за таку справу з огляду на надзвичайний ризик. Як доказ того, що все минуло успішно, Вегас розмістила своє фото у соціальних мережах.

Спостерігачі ж, однак, вказують на те, що фото, на якому 30-річна «селебріті» має справді дуже тонку талію, могло бути оброблене у спеціальних графічних комп’ютерних програмах, а жінка взагалі не зазнавала жодних хірургічних втручань.

«Можна зробити те для хвилевої слави і популярності в інтернеті, щоб звернути на себе увагу», - так розмірковує один із користувачів. Він же припускає, що Софія Вегас насправді не вирізала собі бедра.

Як приклад, наводять справу іранської дівчинки-підлітка, яка твердила, що зважилася на 50 операцій, аби стати схожою на Анжеліну Джоллі. Коли про 19-літню фантазерку заговорив ледь не весь світ, вона зізналася, що «виліпила» своє фото за допомогою комп’ютера.

Схожі новини