Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ПриватБанк завершив січень з прибутком 1 млрд 105 млн грн

  • 19.02.2018, 11:00
  • 697

За перший місяць 2018 року ПриватБанк отримав прибуток 1 млрд 105 млн гривень. Як повідомила прес-служба банку, прибуткова робота є стратегічним завданням банку на поточний рік, за підсумками якого банк планує отримати не менше ніж 4 млрд грн прибутку.

«Сьогодні головна мета – не лише прибуткова робота банку, а насамперед повернення активів банку в Україну та в Україні, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Банком проводиться робота та розслідування, що спрямовані на повернення державних коштів, витрачених на відновлення капіталу після націоналізації банку».

У банку нагадали, що колишніми власниками та топ-менеджментом свого часу було виведено мільярди доларів, що створило критичну загрозу інтересам кредиторів та вкладників ПриватБанку. Разом із Національним банком України та визнаними в усьому світі компаніями ПриватБанк опрацьовує ці питання та звітує суспільству.

«Ми хочемо розуміння щодо необхідності проведення цієї непростої роботи в банку та уникнення публічного маніпулювання недостовірною інформацією щодо процесу розслідування як у заявах політиків, так і громадських діячів із залученням журналістів, – зазначила прес-служба ПриватБанку. – Політика у світі щодо банківської таємниці змінюється – не може бути таємниці щодо шахрайських дій, які становлять загрозу громадським та державним інтересам».

За повідомленням прес-служби банку, факти витоку та розкриття банківської таємниці як у самому банку, так з боку тих, хто сприяв її оприлюдненню, будуть належно розслідувані та оцінені, зараз триває відповідне службове розслідування.

Схожі новини