Передплата 2024 «Добра кухня»

Авіація Ізраїлю завдала серію ударів по сектору Гази

  • 18.02.2018, 12:39
  • 715

Винищувачі ВПС Ізраїлю вразили шість об'єктів у секторі Гази, що належать руху Хамас, у відповідь на підрив бойовиками фугасу на кордоні з анклавом, у результаті якого чотири ізраїльських солдати отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба армії Ізраїлю.

"Усього атаковані шість цілей, які належать терористичній організації: диверсійний тунель, що веде з району Зейтун в Газі на територію Ізраїлю, військову базу Хамаса в районі Нецарім, де велася підготовка елітних бійців і було налагоджено виробництво зброї та боєприпасів, а також військовий об'єкт в районі Хан-Юніса", - повідомили ізраїльські військові.

Як зазначається в повідомленні, авіаудари стали відповіддю на підрив на фугасі ізраїльського армійського патруля, що стався в суботу вдень, 17 лютого, на кордоні з сектором Гази, у результаті якого четверо ізраїльських військовослужбовців отримали поранення.

"Вибуховий пристрій був приведений в дію проти ізраїльських військових поруч з парканом безпеки в південній частині сектора Гази", - йдеться в повідомленні прес-служби армії Ізраїлю.

За уточненими даними, стан двох військових оцінюється як важкий.

Схожі новини