Передплата 2024 «Добрий господар»

Волонтера арештували за підозрою в потрійному вбивстві

  • 17.02.2018, 18:39
  • 682

Жовтневий районний суд м. Маріуполя 17 лютого обрав міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб арешту волонтеру та екс-бійцю АТО Петру Саламі на псевдо “Воділа”.

Його звинувачують в причетності до вбивства родини підприємців у смт. Велика Новосілка на Донеччині.

Про це в соцмережі Facebook повідомляє екс-командир батальйону НГУ "Донбас" Анатолій Виногродський.

“Водилі” дали прогнозовано 60 днів в СІЗО”, - написав Виногродський.

За його словами, засідання суду було закритим, а Петра Саламу привезли “не просто в кайданках, а ще з чорною пов'язкою на очах”.

Про затримання підозрюваних у потрійному вбивстві 15 лютого в соцмережі Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Ми встановили та затримали всіх осіб, які обгрунтовано підозрюються у скоєнні вбивства родини у Великій Новосілці, яке мало місце ще 6 грудня 2017 року. Всі троє є активними учасниками громадської організації Внутрішній корпус бaтальойну "Донбас". Раніше брали участь в АТО. За 20 років служби в карному розшуку та останні три роки своєї служби на охопленій війною Донеччині я до цього не бачив, щоб злочинці так знущалися над мирними мешканцями нашої країни. Потерпілих вбивали по-звірячому, наче худобу.

Поставили на коліна всіх трьох, змусили читати молитву й по черзі, на очах один одного, вбивали. Це стало відомо з початкових показів затриманих. З показів цих покидьків, отримали здобич 40 тисяч гривень. До речі, всі троє є активними учасниками громадської організації Внутрішній корпусу батальйону "Донбас". Раніше брали участь в АТО”, - підкреслив Аброськін.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень