Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Харківській області затримали заступника начальника прикордонного загону

  • 17.02.2018, 13:38
  • 594

У Харківській області за підозрою у скоєнні низки злочинів затримали заступника начальника Харківського прикордонного загону, повідомив речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

З його слів, заступника начальника Харківського прикордонного загону, який також є начальником прикордонної комендатури швидкого реагування Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, затримали у п’ятницю, 16 лютого.

Як написав Лисенко, підозрюваний, «залучивши до протиправних дій інших військовослужбовців, організував злочинну схему отримання неправомірної вигоди за внесення неправдивих відомостей до офіційних документів та автоматизованих систем щодо безпідставного перетину державного кордону України окремими особами». За інформацією речника ГПУ, у рамках слідства також досліджуються обставини дій посадовця ДПСУ в інтересах осіб, які підозрюються в участі у діяльності терористичних організацій.

Як повідомив речник ГПУ, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у створенні терористичної групи чи терористичної організації, хабарництві, несанкціонованих діях з інформацією, яка оброблюється в ЕОМ, та службовому підробленні. Також правоохоронці клопотатимуть суд взяти затриманого під варту.

Схожі новини