Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Львівавтодор» отримав дозвіл на проведення робіт на вул. Замарстинівській у Львові

  • 16.02.2018, 16:16
  • 727

У понеділок, 19 лютого, розпочинають підготовчі роботи на вул. Замарстинівській.

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», у п’ятницю, 16 лютого, підприємство отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на вул. Замарстинівській – від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної. Тож у понеділок ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яке є переможцем тендеру на проведення робіт, розпочинає підготовчі роботи з ремонту вулиці.

«Буде встановлена огорожа вулиці, завезені нові спеціальні знаки і демонтовані старі, завезені вагончики для працівників і розпочнеться демонтаж контактної мережі електротранспорту», – розповів Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, вартість реконструкції вул. Замарстинівської від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної – 84 млн 476 тис. грн. Ремонт проводитимуть у два етапи: з вул. Гайдамацької до вул. Липинського, а згодом – з вул. Липинського до вул. Торф'яної. Завершити його, згідно з договором, мають за 22 місяці.

Проектом передбачено: реконструкцію 899 м вулиці з трамвайними коліями, перекладення каналізаційного колектора, заміну ділянок колекторів та всіх випусків із житлових будинків, заміну дощоприймачів та їх приєднань, влаштування колодязів та камер на підключенні до каналізаційної мережі. Також буде замінено чавунний водопровід діаметром 150-200 мм вздовж вул. Замарстинівської, ділянки водопроводів із бокових вулиць, а також газопроводи та облаштовано дренаж дорожнього полотна. На вулиці буде влаштовано нове зовнішнє освітлення та контактну мережу трамвая.

Спочатку планувалося розпочати роботи наприкінці січня.

Схожі новини