Передплата 2024 «Добра кухня»

Антін Мухарський покинув Україну через аліменти

Шоумен проситиме політичного притулку в одній з країн Європи

Шоумен Антін Мухарський (Орест Лютий) на своїй сторінці у соцмережах написав, що змушений покинути Україну. Не так давно артист демонстративно роздягався перед будівлею Оборонського суду і на Майдані - на знак протесту проти непідйомної суми аліментів, які через різні судові інстанції вимагає від нього колишня дружина, телеведуча Сніжана Єгорова.

За словами Мухарського, ще 2013 року між ним і Єгоровою був складений договір, згідно з яким він залишив колишній дружині все майно, у тому числі величезний будинок, а також зобов’язався виплачувати аліменти у розмірі три тисячі доларів (на той час це було 24,3 тисячі гривень). Однак протягом останніх років фінансове становище Мухарського значно погіршилося, і він подав до суду на перегляд суми аліментів. За словами шоумена, його заяву суд не розглянув досі, а екс-дружина і її друзі систематично псують репутацію Мухарського на телебаченні і у пресі.

Чотири роки судової тяганини і спонукали Антона покинути країну.

"Якщо читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і знаходжуся в одній із країн Європи, де, найімовірніше, найближчим часом попрошу політичного притулку", – написав шоумен у соцмережах. Він нагадав, що має п’ятьох дітей від двох шлюбів: Софія й Іванка від першого шлюбу, Андрій, Орися та Іван – від другого. "І якщо з першою дружиною я не маю жодних проблем у порядку спілкування, побачень та участі у вихованні та утриманні дітей, то у другому варіанті подібні проблеми існують", – пояснив Мухарський. За його словами,його зробили “головним злісним аліментщиком країни”...

P.S. 7 грудня 2017 року Верховна Рада ухвалила законопроект про посилення відповідальності неплатників податків, і президент його підписав. 6 лютого цього року закон набув чинності. Зокрема, він передбачає обмеження у праві виїзду з України боржника, який не платить аліменти.