Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Оперативні новини — дізнайся першим

  • 15.02.2018, 16:50
  • 724

Життя в Києві вирує, і щоб бути в курсі останніх новин, потрібно або постійно «висіти» в соцмережах, або ж знайти одне надійне джерело, де новини з’являтимуться оперативно, а інформація висвітлюватиметься об’єктивно.

Тому кияни надають перевагу перевіреним джерелам, наприклад, порталу новин https://24tv.ua

Останнім часом хороших новин замало, все більше і більше тривожних подій і кримінальних випадків. Збільшилася кількість ДТП, причиною чого стала як ожеледиця, так і необережне водіння та порушення правил дорожнього руху.

Чим живе місто: останні новини

Серед найгучніших подій Києва останніх днів можна назвати такі:

  • подорожчання проїзду в маршрутках;
  • поява та пошуки «маніяка у спортивних штанях»;
  • аварія, під час якої тролейбус розламався навпіл;
  • нові знахідки в покинутій квартирі Клименка;
  • нові витки скандалу навколо московського патріархату;
  • викриття «перевертнів у погонах».

Нерадісну картину розбавляли звіти про святкування Дня студента в Києві. Цього року, незважаючи на морози, кияни вшанували студентське свято музичним кіноперформансом «Турксиб», присвяченим документальній стрічці 1929 року у супроводі сучасної музики. А циганський театр «Романс» презентував спектакль «Тетянин день».

Але свята минають, а до міста долітають нагадування про те, що ми, на жаль, живемо під час війни, в тому числі інформаційної. Тож гучним став скандал, пов’язаний з обуренням директора однієї з київських шкіл журналом «Русская школа», який безкоштовно розповсюджують навчальними закладами столиці. Йому достатньо було написати про це у соцмережі, щоб новина миттєво потрапила до уваги журналістів.

Війна прокуратури та НАБУ вже досить довгий час привертає увагу не лише українців, але й закордонних спостерігачів. Працівники обох структур постійно постачають свіжі новини та заяви, які підтримують суспільне напруження та обурюють як прихильників влади, так і її критиків. Щоб не втратити суть суперечки — варто ретельно слідкувати за кожним епізодом конфлікту, який наразі точиться навколо Діни Пімахової.

Та закінчити хочеться на оптимістичній ноті. Які б буремні події не відбувалися у столиці, сюди приїжджає все більше і більше людей із західних країн, серед яких і зірки світового рівня. Так, уже влітку на фестивалі UPark Festival кияни зможуть почути Massive Attack. Фанати гурту, а також усі меломани, можуть заздалегідь придбати квитки на фестиваль.