Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Укрзалізниця» пропонує включити Wi-Fi у вартість квитка

  • 15.02.2018, 09:58
  • 527

Таким чином збираються покращити якість сигналу бездротового Інтернету.

«Укрзалізниця» розглядає можливість поліпшити якість сигналу Wi-Fi у швидкісних поїздах включивши цю послугу у вартість квитка. Нинішній підрядник не дуже якісно виконує роботи, повідомив виконувач обов‘язків керівника «Укрзалізниці» Євген Кравцов в інтерв'ю УНІАН.

За його словами, Wi-Fi, який наявний сьогодні в швидкісних поїздах, - це безкоштовна послуга. Підрядник не дуже якісно виконує роботи і тому адміністрація «Укрзалізниці» розглядає можливість покращити якість сигналу, що вимагатиме додаткових витрат. «Нам доведеться включати це у вартість квитка. І це нормально, адже якщо ви подивитеся на інтернет у поїздах в інших країнах, то там він платний», - заявив виконувач обов'язків керівника «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

Також він повідомив, що є варіант використання реклами, як джерела покриття витрат. Це добре працюватиме на стаціонарних об'єктах, зокрема на вокзалах, де менші витрати в інфраструктуру. «У нічних поїздах інвестиційні вкладення будуть набагато більшими, бо вони курсують по всій мережі і покриття Wi-Fi мережею такого полігону - це дуже великі капітальні інвестиції», - сказав він.

Також, Кравцов зазначив, що досить складна ситуація з наявністю розеток у вагонах. «Розетки можливо зробити при капітальному ремонті або під час закупівлі нових вагонів. На сьогодні близько 30% купейних поїздів мають розетки, СВ - близько 80%. У плацкартах складніше», - сказав він.

Схожі новини