Передплата 2024 ВЗ

Мер Івано-Франківська оголосив війну спокусливій рекламі

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків змушує комунальні служби міста зняти з вітрини магазину на площі Ринок, 1 надто відверту, на його думку, рекламу жіночої спідньої білизни

На одній з нарад пан Марцінків заявив, що вітрина з жінками у спідній білизні — це щонайменше непристойно. “Якось поясніть власнику магазину, що треба скромніше”, - сказав мер.

“Неодноразово отримував скарги мешканців, яким не подобається така відверта реклама жіночої білизни, - пояснив пан Марцінків у коментарі для “ВЗ”. - Думаю, вітрину можна зробити вишуканішою. Магазин у центральній частині міста, неподалік Ратуші. У нашому місті стартувала кампанія щодо приведення усіх магазинних вивісок у відповідність до законодавства. Йдеться, зокрема, про мову вивісок та про те, чи вписуються вони у дизайн пам’яток архітектури”.

Наразі вивіски не знято. “На мою думку, вивіска не відповідає нормам, - каже Марцінків. - Але для цього є ще інспекція з благоустрою та департамент архітектури: нехай досліджують питання і шукають компромісний варіант”.

Схожі новини