Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Водії купували Вайнштейну презервативи і “Віагру”

На світські заходи продюсер брав співробітниць своєї компанії - аби ті допомагали йому зваблювати інших жінок

Переговори щодо продажу продюсерської The Weinstein Company призупинено. Цьому завадив позов, поданий генпрокурором штату Нью-Йорк на компанію та її засновників, братів Гарві й Боба Вайнштейнів.

Їх звинувачують у тому, що вони неодноразово порушували закон, зокрема дискримінували людей за статевою ознакою і здійснювали сексуальні домагання. У заяві прокурора йдеться про те, що керівництво компанії погрожувало співробітникам, вимагало надавати послуги сексуального характеру - в обмін на покровительство і просування кар’єрними сходами.

Окрім того, у позові вказано, що Вайнштейн примушував співробітниць відвідувати разом з ним світські заходи, щоб допомогти йому зваблювати інших жінок. А своїх водіїв продюсер змушував купувати для нього (і зберігати в машині) контрацептиви і пігулки для посилення потенції.

Власники The Weinstein Company намагаються уникнути банкрутства відтоді, як актриси й співробітниці компанії уперше звинуватили Вайнштейна у сексуальних домаганнях. Компанію мала намір придбати група інвесторів на чолі з чиновницею адміністрації екс-президента США Барака Обами, Марією Контрерас-Світ, за 275 мільйонів доларів. Інвестори хотіли створити фонд для виплат компенсацій жінкам, які звинуватили Вайнштейна у домаганнях.

Нагадаємо, скандал довкола американського продюсера Гарві Вайнштейна вибухнув на початку жовтня минулого року. Обидві компанії, які створили він і його брат, заявили про усунення Вайнштейна від обов’язків гендиректора, а його дружина, акторка Джорджина Чапмен, пішла від нього.

Вайнштейна також виключили з Американської кіноакадемії, Британської академії кіно і телебачення та американської Телевізійної академії.

А тим часом...

Голлівудська акторка Сальма Гаєк відкрила нові шокуючі подробиці про те, як Гарві Вайнштейн її сексуально домагався. В інтерв’ю Опрі Вінфрі акторка зізналася, що Вайнштейн погрожував за відмову від сексу зламати їй колінні чашечки... Сальма додала, що розпусник Гарві навіть погрожував її вбити, вимагав, аби акторка зіграла у фільмі сексуальну сцену з жінкою на вулиці. Вайнштейн шантажував її відмовою запускати фільм “Фріда” у кінопрокат, якщо Гаєк із ним не переспить.

Схожі новини