Передплата 2024 «Добрий господар»

ФК «Карпати» опублікував фото зустрічі з Димінським у Туреччині

  • 13.02.2018, 17:57
  • 1 243

Розшукуваний за причетність до смертельного ДТП бізнесмен провів показову фотосесію.

Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський відвідав тренування футболістів клубу, які зараз перебувають на тренувальному зборі у Туреччині. Групове фото футболістів разом з Петром Димінським, якого в Україні розшукують у зв’язку з причетністю до смертельного ДТП, опублікував офіційний твіттер ФК «Карпати».

«Президент ФК Карпати Петро Димінський відвідав ранкове тренування зелено-білих та підтримав команду перед стартом сезону», йдеться у повідомленні клубу, опублікованому 13 лютого.

Починаючи з 24 січня футболісти основного складу ФК «Карпати» перебувають у Туреччині на тритижневому тренувальному зборі.
На офіційному сайті клубу також опублікована добірка фото з ранкового тренування «Карпат», основним героєм яких, зрозуміло, став Петро Димінський.

«Зібравши увесь колектив, Петро Петрович нагадав гравцям та тренерам про обіцянки, які були надані уболівальникам перед стартом сезону. Президент наголосив, що команда має борг перед своїми прихильниками, однак, висловив надію, що уже навесні «Карпати» зможуть поєднати красиву гру з результатом, відповідно, повернути уболівальників на трибуни», - сказано у повідомленні клубу.

Димінський також запевнив футболістів, що клуб «не матиме проблем із фінансуванням».

Схожі новини