Передплата 2024 «Добрий господар»

В Одесі проводять ексгумацію тіл загиблих дітей внаслідок пожежі у таборі Вікторія

  • 12.02.2018, 17:16
  • 625

В Одесі 12 лютого представники прокуратури та судмедексперти проводять ексгумацію тіл трьох дітей, що загинули 15 вересня 2017 року під час пожежі в таборі Вікторія.

Як розповіла керівник прес-служби Одеської прокуратури Інна Верба, ексгумація проводиться для проведення повторної ДНК-експертизи у Харкові, повідомляє Укрінформ.

За її словами, батьки загиблих дітей хочуть провести незалежну експертизу, щоб бути певними, що не сталося помилки при похованні їх дітей.

21 вересня 2017 року працівники Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи провели дослідження тіл дітей, восьмирічної Софії Мазур, дев'ятирічної Насті Кулініч і 12-річної Сніжани Арпентій, що загинули у таборі Вікторія, та ідентифікували їх.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня 2017 року в Одесі почалася пожежа в таборі Вікторія. Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний будинок, де знаходилися 42 дитини. З рішення суду стало відомо, що співробітники табору викликали рятувальників тільки через півгодини після початку пожежі. Вони намагалися загасити вогонь самостійно.

Схожі новини