Передплата 2024 «Добра кухня»

ПриватБанк розігрує серед студентів "Львівської політехніки" три смартфони до Дня святого Валентина

  • 12.02.2018, 15:07
  • 1 092

ПриватБанк розігрує серед студентів "Львівської політехніки" три смартфони до Дня святого Валентина

Майбутнім випускникам "Львівської політехніки" може пощастити, адже до Дня святого Валентина ПриватБанк розігрує три смартфони Samsung Galaxy в акції для студентів, які використовують мобільний студентський квиток.

Для участі в акції достатньо завантажити cтудентський квиток у Privat24 та користуватися ним:

  • відкривати свій мобільний студентський квиток,
  • перевіряти актуальний розклад занять,
  • отримувати повідомлення в разі змін у розкладі.

Розіграш відбудеться 14 лютого 2018 року.

Нагадаємо, Електронний мобільний студквиток робить життя та навчання студентів максимально легким і комфортним. Проект впровадження «Електронного мобільного студентського квитка» ініційований НУ «Львівська Політехніка» та ПриватБанком за погодженням Міністерства освіти і науки України та в партнерстві зі Львівською міською радою.

Студентський електронний квиток працює з осені 2017 року, а його оформлення - безкоштовне.

«Понад 60% студентів Львівщини отримують свої стипендії через ПриватБанк. Найважливіше для кожного студента - максимально легко та комфортно отримати доступ до всіх можливих наукових, фінансових, культурологічних ресурсів, щоб здобути якомога більше знань і корисних навичок, – говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. – До слова, цієї зими на свято Миколая 19 грудня майбутні випускники університету Ярина Герега та Дмитро Сахарук, які активно користуються мобільним студквитком, також перемогли в акції і отримали чудові гаджети».

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку, що обслуговує понад 15 млн індивідуальних і 375 тис. корпоративних клієнтів. Щодня через ПриватБанк проводять транзакції понад 2,1 млн клієнтів. Регіональна мережа ПриватБанку включає 2 560 філій, 7 285 банкоматів і 12 162 термінали самообслуговування. Більше цікавої інформації - на сайті або у ФБ.

Схожі новини