Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ірина Федишин подарувала батькові "Мерседес"

Українська співачка та учасниця проекту "Голос країни-8" Ірина Федишин на 60-річчя презентувала батьку розкішний автомобіль Mercedes E-класу.

Таким подарунком Ірина віддячила татові за внесок, який він свого часу зробив у її кар’єру. На початку становлення своєї діяльності артистка гастролювала Україною саме на батьківському “Ланосі”.

“Ланос” подолав не одну сотню кілометрів і не завжди нормальними дорогами. Не раз бездоріжжям доводилося “гупати” до концертного залу. Такі випробування не продовжували життя машині. “ У нас не було машини, тож я завжди просила тата завезти нас на концерт. В одній машині нас їхало семеро осіб: балет, я з чоловіком і тато. Ми навіть паркувалися далеко від залу, щоб ніхто не бачив, як ми “випадали” з маленької автівки”, - сказала співачка.

Тому на батьків ювілей Ірина вирішила, що найкращим подарунком стане хороша машина. Про майбутній подарунок Федишин нікому не розповідала, відтак для ювіляра це стало сюрпризом. Коли батько побачив, який коштовний подарунок йому зробили донька із зятем, на очі чоловікові навернулися сльози. “Тату, ви заслужили!”, - пригорнула Ірина рідну людину.

Скільки довелося віддати за подарунок, співачка не каже. "Коли ми з Віталієм одружились, батьки нам допомагали. Ми жили у двокімнатній квартирі, в одній кімнаті – ми, в іншій – батьки”, - сказала вона.

Схожі новини