Передплата 2024 «Добра кухня»

В Україні призупинили виробництво санітарних автомобілів “Богдан”

  • 11.02.2018, 09:10
  • 871

Міністерство оборони України вирішило призупинити замовлення на виробництво санітарних автомобілів Богдан 2251, щоб усунути виявлені недоліки технічної, експлуатаційної та медичної частин.

Про це повідомили у прес-службі Міноборони, посилаючись на результати засідання круглого столу під головуванням заступника міністра оборони України генерал-майора Олега Шевчука.

Повідомляється, що найближчим часом буде сформовано три робочі групи із залученням представників усіх зацікавлених сторін з метою відпрацювання пропозицій щодо усунення виявлених недоліків та удосконалення технічної, медичної та експлуатаційної складових санітарних автомобілів “БОГДАН 2251”.

Діяльність груп буде зосереджено над вирішенням таких основних проблемних питань, як вихід зі строю паливної системи, недосконалість ходової частини та медичного кунгу.

"Кінцевим результатом спільної роботи представників волонтерських та громадських організацій, посадових осіб Міністерства оборони України буде забезпечення медичної служби Збройних сил України надійним та високоякісним санітарним автомобілем класу А",- йдеться в заяві.

Схожі новини