Передплата 2024 «Добра кухня»

«Бізнес-Інкубатор» у Львові мотивував підприємців

  • 07.02.2018, 10:40
  • 723

У Львові відбувся відкритий семінар для власників малого та середнього бізнесу.

У Львові відбувся відкритий семінар для власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки-но замислюються над власною справою в рамках проекту «Бізнес-Інкубатор».

«Бізнес-Інкубатор» – це одна із складових частин проекту «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу»), що спрямований на створення та розвиток підприємництва в Україні.

Така програма підтримки підприємців – це очне навчання протягом одного дня, подальша самостійна робота та підбиття підсумків. Під час такого тренінгу майбутні бізнесмени отримують поради від менторів та бізнес-тренерів – авторитетних у цій сфері.

Цього разу у Львові знаннями ділилися:

- Світлана Бережна – сертифікований бізнес-тренер. Тема лекції: «Стратегії в малому та середньому бізнесі: проблеми, інструменти, шляхи вирішення».

- Антон Волнянський – експерт з маркетингу та стратегії. Тема лекції: «Продукт та бренд як головна вiдповiдь на потреби клiєнта».

«І для стартаперів, і для підприємців з уже працюючим бізнесом дуже корисно та важливо отримувати нові знання та навички побудови та ведення власної справи від фахівців, – говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. – На захід прийшли 120 підприємців, це потужний результат. Ми пропонуємо малому та середньому бізнесу тільки найкращі та найінноваційніші фінансові рішення та найактуальнішу навчальну підтримку».

Такі практичні лекції проходитимуть на регулярній основі в різних містах України. Загалом протягом лютого – квітня «Бізнес-Інкубатор» навчатиме підприємців у семи містах України (Львів, Одеса, Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Вінниця, Харків). Участь у заході безкоштовна. Організатори просять всіх бажаючих пройти попередню реєстрацію на сайті inkubator.pb.ua. Також за посиланням у розділі «Календар» можна слідкувати за анонсами наступних зустрічей.

«КУБ» – це не тільки можливість додаткового чи стартового фінансування малого та середнього бізнесу, а й реальна перспектива для підприємців-початківців або тих, в кого вже є бізнес, здобути конкретні навички. Місія проекту «КУБ» – відновити економіку країни шляхом розвитку малого та середнього бізнесу, підняти підприємництво на якісно новий рівень та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни. Мета – створити 1 000 000 нових робочих місць.

Схожі новини